Thursday, June 01, 2006

Oangekoamen!!!

Mario is gearrriveerd in Canada! Niet zoals gepland op 1 juni maar al op de zondag ervoor. Zijn collega's hebben hem namelijk gesurprised op de afscheids BBQ bij een collega thuis. Om een of andere manier duurde zijn laatste vrijdag op het werk nogal lang, zo lang dat er geen eens tijd was om op een fatsoenlijke manier afscheid te nemen. Om half 6 ging hij eindelijk de BBQ opzoeken. Daar moest tie via de voordeur naar binnen, why not!. Mike, een collega was deze gebeurtenis aan het filmen. Echt belangrijk Lol. Mario klopte aan de deur en stond volgens mij aan de verkeerde kant van de franse deuren. Toen eindelijk de deur openging stond daar op eens zijn vrouw Caro en een van de dochters Nicole!!! Zij waren naar DC komen rijden om op het afscheid aanwezig te zijn. Wat een echte super verrassing...... voor hem was. Hij blijkt zich daar prima te hebben vermaakt, dank aan alle.
(foto: Caro bij Ruud binnen, volgens mij kijkt ze wel vrolijk)
collega's , echtgenotes, kids en kennissen!!! Tijdens het afscheid werd hem gezegd dat hij ook niet meer hoefde terug te komen, want Caro zou hem zondag mee naar huis nemen.... oops moest Mario niet nog zijn auto kwijt???????, wordt opgelost.

(foto: Nicole met Ashley, nee niet de Ashley van Mario maar van Ruud)

Dus zondag al op huis aan gereden en Caro als een echte formule 1 racer grote stappen snel thuis. Nu donderdag... er staat in Canada nu een nieuwe auto voor de deur, een Dodge Caravan. Yep een Van LOL, wat wil je met 2 kids, vrouw, kat, hond en vier vissen ;-).


Hiernaats een van foto van Ruud (collega) van Mario die volgens mij de BBQ in de fik aan het zetten is LOL. Het kan ook zijn dat er een speciaal soort hamburger wordt geroosterd. Alle gekheid op een stokkie... Ruud en Karin namens Mario, Caro en Nicole, fantastisch wat jullie hebben gedaan en het was perfect te eten allemaal, vooral die stokkie's (saté)!!! Ik had het net over de onverkochte auto, nu al wil ik Rico bedanken dat hij alles op alles zet om de auto kwijt te raken. Hopelijk wilt State Department ook hier aan meewerken, zou het allemaal wel wat makkelijker maken, maar ja ambtenaren he LOL. Hoorde vandaag dat Reggie ook al zijn best voor Mario doet om de rode bolide te slijten, doorgaan doorgaan hoor ik aan deze kant :-) Ook al zijn het nu ex-collega's van hem maar voor Mario zullen het altijd goede vrienden blijven!!!!

No comments: