Sunday, June 04, 2006

De huisdieren

Kitty, de huiskat, heeft een andere naam maar Mario vergeet die steeds LOL. Iets met pens..... Kitty is een vetzak eet alles wat hij ziet ook het eten van de hond. Is wel een lui beest behalve als het om vogelstjes gaat die houdt hij wel in de gaten. Is ook goed in het vangen van vleermuizen..... yep echt vleermuizen. Ook maakt hij er een hobby van om de buurt op stelten te zetten, klimt namelijk op het dak en doet net of hij er niet meer af kan komen....wel dus whahahaha.



Pepper............zucht..... een aparte hond dat is het zeker. Mario wilde helemaal geen hond maar op een zeer koude winterdag in februari 2004 zaten er drie vrouwen aan zijn kop te zeuren om een hond te nemen. Nee, nee, nee was zijn antwoord. Drie uur later waren ze onderweg om een hond op te halen, een paar weken oud, bij een boer in de outback van Ontario. En het werd dus Pepper, de te vriendelijk, kinderachtige en smekende hond. Helluuuuuuuup. Hier zie je hem een paar maanden oud.




Hier is Ashley met Pepper aan de wandel. Al weer een paar maanden ouder en ongeduldiger lol. Als je geen wekker hebt heb je altijd nog de hond. Hij weet precies wanner je wakker moet worden en als je een oog open doet ben je al de pineut. Mario is er goed in geworden om zijn ogen dicht te houden.







Pepper zoals hij nu is met een glimlach op zijn face alsof hij je zit uit te lachen en dcenkt" hoe kan ik jullie nu weer in de maling nemen. hoeraa aaa voor Pepper en de vrouwen die liepen te zeuren om dat beest. En ja, Mario denkt dat het nog steeds een verkeerd beslissing was om Pepper op te halen, maar ja wat heb je te vertellen als enige man in een huishouding... Niks.

No comments: