Sunday, July 20, 2008

Rib and beer fest......

Kitchener kent vele zomer aktiviteiten, die zich vooral in Victoria Park afspelen. Daar zijn onder andere Movies by moonlight, Multi culturel Fest, book fairs etc etc. Dit weekend is een van mijn favoriete, nameleijk het 'Rib en Beer fest' Tijdens het Rib en Beer fest zjn er een acht-tel kleine brouwerijen waar je hun bier kan proeven. Je moet er wel wat voor doen, namelijk een klein glas kopen en bier munten, welke $1 kosten. Moet zeggen een heerlijke en smakelijke aktiviteit.

Van al dat bier krijg je dan ook honger, daarom hebben ze ook de ribs. Ze hebben een zers tal kampioen BBQ gezelschappen uitgenodigd. Deze hebben allemaal hun eigen geheim van BBQ sausen. Je kan er Kip, ribs en broodje porkvlees krijgen, en sjemenee das wel erg lekker allemaal. Caro kon zig dan ook niet inhouden om een fles van die geheime BBQ saus te kopen. En ja je kan waarschijnlijk al raden wat we vanavond eten, Ribs van de BBQ met de saus.
Even terug naar het feest. Je kan goed zien dat het voor vele inwoners van Kitchener een favoriet is, de rijen wachtende, om een bierglaasje en munte kopen was elle lang. Ook de rijen om het smakelijke kippetje, ribske en varkentje te kopen waren lang. De tafels en stoelen waren dan ook snel bezet, maar geen probleem wij simpele zielen namen plaats op het gras. Moet zeggen dat het reuzen gezellie was, we hebben er allemaal van genoeten. Zelfs een vent in een geel hawai shirt, die bezig was om een eendje te F..... en tegen bomen aan het praten was. Deze natuur liefhebben verkeerde namelijke in wat 'hogere sferen', niet van het bier maar van wat andere geestverruimende middelen. Caro niet beroerste, heeft bij het wegrijden een stoere cop aangesproken, die net in zijn cruiser kwam aanrijden dat er een vent rondliep die zijn 'kit high' had. Na zo'n drukke werkdag en 6 verschillende soorten bier en veel eten was het dan ook niet vreemd dat ik al om half tien op de bank in slaap viel...

No comments: