Wednesday, March 26, 2008

Lente in Waalwijk............

Gelukkig blijft het niet alleen winteren in Kitchener, ON. In Waalwijk, NBr houdt het namelijk ook niet op met het 'verlaten' van de lente. De foto en de tekst, uit het Brabants Dagblad, spreken voor zich.
WAALWIJK - Dinsdag 25 maart 2008. Het is al lente. Maar daar is weinig van te merken. Nederland werd gistermorgen wakker met het uitzicht op een voor dit land mooi pak sneeuw. En dat terwijl boven de grachten van de vesting Heusden de eerste zwaluwen naarstig naar iets eetbaars zochten. Het verkeer schoot gistermorgen in de sneeuwstress. Ook in Waalwijk gaf dat problemen. Niet in de Hooisteeg zoals op bovenstaande foto goed zichtbaar is, maar op de Maasroute. Daar was gisteren een zeldzaam tafereel te zien: het verkeer stond in beide richtingen vast. In de richting Den Bosch, daar raken we aan gewend. Maar file in de andere richting is vrij uitzonderlijk.

Na een korte maar heftige sneeuwbui gisteren is het weer rustig, de zon schijnt zelfs. ze voorspellen dat het komende weekend het laatste staartje van de winter zich zal laten roeren en dan zal de vrolijke lente te voorschijn komen.
Wat verder... Mijn 2e vak op college zit er ook weer bijna op. volgende week het eindexamen en dan een weekje rust om die volgende week weer met de volgende te beginnen. 'Compensation' staat op het programma. Compensation heeft te maken met salaris, benefits etc etc. De financiele kant van HR.

No comments: